Toimiva työpiste

Meiltä saat laadukkaat varastokalusteet,
tarvikkeet ja laitteet toimivaan sisälogistiikkaan

Tuotevalikoimastamme löytyy Saksassa valmistetut Bito -tuotteet ja muut sisälogistiikkaa parantavat erikoistuotteet.

Työpöydät ja reikälevyt

Kategorian kuvaus

Valmistamme ja toimitamme metalliset, tukevat työpöydät sekä niihin sopivat reikälevyt. Tukeva työpöytä soveltuu vaativiinkin olosuhteisiin ammattilaisen työasemaksi. Reikälevytaustalla ja lisäosilla työpöytään saa käyttäjän, käyttötarkoituksen ja -ympäristön mukaiset säilytysominaisuudet.
Seinään kiinnitettävillä reikälevyillä ja -vaunuilla saat kaikki työkalut siististi järjestykseen.

Tikkaat ja telineet

Kategorian kuvaus

Korkealla työskentely ja pienenkin lisäulottuvuuden tarvitseminen kannattaa hoitaa turvallisesti, tukevan telineen avulla. Alumiiniset työpukit ja tikkaat on suunniteltu ammattikäyttöön, joten ne sopivat erityisen hyvin rakennustyömaille, varastoon tai yritysten työntekijöiden käyttöön. Luotettavat ja tukevat korokkeet, telineet ja tikkaat lisäävät työskentelyturvallisuutta merkittävästi.
Jos oikeiden välineiden valinta askarruttaa, ota yhteyttä -me autamme.

Nostopöydät

Kategorian kuvaus

Varastokalusteen nostopöytiä on saatavissa useassa eri kapasiteettiluokassa – pyörällinen nostopöytä 300 tai 500 kg kapasiteetilla ja kiinteän asennuksen yksisaksinen nostopöytä 1000, 2000 tai 4000 kg nostokapasiteetilla.
Kiinteän asennuksen tai pyörillä varustettujen nostopöytien käytännöllisyys tekee niistä monipuolisen ja ergonomisen työkalun lavojen tai kappaletavaroiden nostoon.

Metalliset varastokaapit

Kategorian kuvaus

Kestävä, tukeva ja lukittava säilytyskaappi sopii erilaisiin varastoihin ja tiloihin, kun tarvitset suojaa irtotavaroille tai työkaluille. Säädettävät hyllytasot mahdollistavat jokaisen säilytyskaapin sisusten räätälöinnin kohteeseen ja säilytettävälle tavaralle sopivaksi.
Voit valita joko yksinkertaisen ja itse sisustettavan metallikaapin tai valmiiksi sisustetun työkalukaapin, jossa työkalut pysyvät järjestyksessä ja helposti saatavilla.

Muovilaatikot ja telineet

Kategorian kuvaus

Bito muovi- ja ottolaatikot ammattikäyttöön. Laatikot ovat UV- ja kemikaalisuojattuja. Voit tilata myös valmiit kokonaisuudet telineessä tai varastohyllyssä.

Kippikontit

Kategorian kuvaus

Kippikontti on kätevä apuväline esimerkiksi teollisuusjätteiden käsittelyyn. Kippikonttia voi käsitellä trukilla tai haarukkavaunulla, jolloin materiaalin kuljetus sujuu tehokkaasti.
Lisävarusteena voit hankkia kipperin alle pyöräsarjan, joka mahdollistaa sen käsittelyn myös ilman työkonetta.