Laitetaanko tavaravirrat kuntoon?

Sisälogistiikan osaajatalona autamme moninkertaistamaan varastosi käyttöasteen

Oikeanlaiset varastointiratkaisut ovat kaiken a ja o. Kun otetaan huomioon varastoitava tavara ja laitetaan sijoittelu, työturvallisuus sekä ergonomia kuntoon, saadaan tehokkuutta työntekoon. Tuloksena saat entistäkin tyytyväisemmät asiakkaat (ja työntekijät!).

CASE Puuilo: Lavavarastoinnilla tilankäytön maksimointia

Myymälöissä on lähes poikkeuksetta rajalliset varastotilat, jolloin jokainen saatavilla oleva nurkka tulee ottaa käyttöön. Tästä erinomaisena esimerkkinä on kumppanimme Puuilo, jonka jokaiseen myymälään on suunniteltu ja toteutettu heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivat varastointiratkaisut.
Kumppanuus on kasvanut ja vahvistunut jo useampien vuosien ajan. Yhteistyö on lähtenyt käyntiin Puuilon tultua Raumalle. Jo yli 30 kalustettua varastoa on tehty pitkälti avaimet käteen -periaatteella. Varastokalusteelta saa suunnittelupalvelut, asennukset sekä teknisen tuen aina tarpeiden mukaan.

Hyvällä vuoropuhelulla löydetään peruskomponentit, jotka asiakkaan tuotteille parhaiten toimii.  Niitä soveltamalla on saatu varastotila erittäin tehokkaaseen käyttöön.

Anna meille varastointisi ratkaistavaksi – me autamme!