Työpöydät ja reikälevyt

Valmistamme ja toimitamme metalliset, tukevat työpöydät sekä niihin sopivat reikälevyt, jotka soveltuvat niin autotallin projektipöydiksi kuin ammattilaisen työasemaksi varastoon ja teollisuuteen. Raskas työpöytä sopii vaativiinkin olosuhteisiin ja reikälevytaustalla, reikälevyvaunulla ja muilla lisäosilla työpöytään saa juuri sopivat säilytysominaisuudet.

Varastokalusteen verkkokaupasta saat ostetuille tuotteille ilmaisen toimituksen!

Showing 1–12 of 17 results

Teollisuuden, varaston tai autotallin työpiste

Sopiva työpiste suunnitellaan sen käyttäjän, käyttötarkoituksen ja käyttöympäristön mukaan. Oikeanlainen työpiste autotallissa, varastolla tai teollisuudessa parantaa työskentelyergonomiaa, työtehoa ja näin myös työskentelyn mielekkyyttä.

Rakenna työasema työpöydästä, reikälevystä ja lisälaatikoista

Hyvällä työasemalla on riittävästi työskentelytilaa, mutta myös loistavat säilytysominaisuudet. Raskas työpöytä pysyy paikoillaan järeämmässäkin työskentelyssä ja työkalut pysyvät järjestyksessä reikälevyillä, laatikoilla ja pyörillä liikkuvalla kärryllä tai reikälevykaapilla. Kustomoi esimerkiksi autotallin tai varaston työpöytä tarvitsemallasi määrällä vetolaatikoita ja asenna reikälevytausta, jonka voit varustaa työkalukohtaisilla telineillä: piikeillä, koukuilla ja telineillä pysyy laajempikin työkaluvalikoima kurinalaisesti järjestyksessä.