Tikkaat ja telineet

Korkealla työskentely ja pienenkin lisäulottuvuuden tarvitseminen kannattaa hoitaa turvallisesti, tukevan telineen avulla. Alumiiniset työpukit, tikkaat ja rakennustelineet on suunniteltu ammattikäyttöön, joten ne sopivat erityisen hyvin rakennustyömaille, varastoon, yritysten työntekijöiden käyttöön tai ihan vain kotiin remppa- ja ylläpitohommiin. Luotettavat ja tukevat korokkeet, telineet ja tikkaat lisäävät työskentelyturvallisuutta merkittävästi.

Varastokalusteen verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan rahtivapaasti.

Näytetään kaikki 6 tulosta

 • Varastotikkaat jousipyörillä

  295,85 412,70  alv 0%
  Vaihtoehdot
 • A-tikkaat

  172,50 482,26  alv 0%
  Vaihtoehdot
 • 1-puoliset yleispukit

  144,68 450,73  alv 0%
  Vaihtoehdot
 • 2-puoliset rakennuspukit

  233,71 552,74  alv 0%
  Vaihtoehdot
 • 1-osaiset nojatikkaat

  102,02 325,52  alv 0%
  Vaihtoehdot
 • 2-osaiset nojatikkaat

  230,93 393,23  alv 0%
  Vaihtoehdot

Valitse käyttötarpeen mukaan nojatikkaat, teleskooppitikkaat tai A-tikkaat

Tikkaat ovat perinteisin ratkaisu, kun tulee tarve yltää korkealle. Erilaisiin kohteisiin ja käyttötarpeisiin on suunniteltu erilaisia tikkaita, kuten nojatikkaat, teleskoppitikkaat ja A-tikkaat. Korkeimmalle yltää 2-osaisilla nojatikkailla, jotka kohoavat jopa yli seitsemään metriin – näiden kanssa hoituu esimerkiksi ylläpito- ja korjaustoimet näppärästi korkeammaltakin. Nojatikkaita käytettäessä kannattaa tarvittaessa ottaa mukaan varmistaja, joka tukee korkeita tikkaita alhaalta päin, jolloin esimerkiksi horjahtaminen ei kaada sekä kipuajaa että tikkaita.

Yksin ja matalammalla työskennellessä suosittelemme matalampia malleja, sillä liian korkeat tikkaat ovat aina myös huterammat. Normaalissa huonekorkeudessa tai pienessä varastossa työskennellessä voi hyvin riittää A-tikkaat tai varastotikkaat, joiden kanssa saa jo pari metriä lisäpituutta, mutta yksinkin työskentely sujuu tukevasti ja turvallisesti.

Rakennusteline tai rakennuspukki pitkäkestoisempaan työskentelyyn

Kun korkeuksissa pitää viettää pidempi tuokio tai työskentelyyn tarvitaan molemmat kädet, on rakennusteline tai rakennuspukki eri tikasmalleja mukavampi ja turvallisempi vaihtoehto. Porrasmaisella, tukevalla tasolla seisominen mahdollistaa paremmin tasapainon ylläpitämisen ja hiukan sivuttaisuunnassakin siirtymistä työskentelyn ohella, toisin kuin kapeat tikkaat. Pukkien ja telineiden enimmäiskorkeus on 140 cm, joten ne soveltuvat parhaiten normaalissa huonekorkeudessa työskentelyyn.