Pukukaapit

Lukittava metallinen pukukaappi on hyvä erilaisiin sosiaalitiloihin, joissa tarvitaan henkilökohtaista ja turvallista säilytystilaa. Pukukaapeissa on lukittavat ovet, vaatetanko ja koukkuja.

Varastokalusteelta tilatuille kalusteille on aina ilmainen toimitus.

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Pukukaappi penkillä, ovi 300mm

  406,67 697,28  alv 0%
  Vaihtoehdot
 • Pukukaappi penkillä, ovi 400mm

  471,77 630,29  alv 0%
  Vaihtoehdot
 • Pukukaappi, ovi 300mm

  327,41 572,73  alv 0%
  Vaihtoehdot
 • Pukukaappi, ovi 400mm

  377,42 495,36  alv 0%
  Vaihtoehdot

Turvallinen, metallinen pukukaappi kaikkiin eri kohteisiin

Useilla eri työpaikoilla työaamu alkaa omalla pukukaapilla käymisellä, kun siviilivaatteet vaihdetaan työvaatteisiin ja henkilökohtaiset tavarat jätetään säilytykseen. Metallinen, lukittava pukukaappi tuo työntekijöille turvallisuuden tunnetta, kun omat tavarat voi jättää pukukaappiin, jonne ei kuka tahansa pääse kaivelemaan. Pukukaappeja tarvitaan paljon myös esimerkiksi uimahalleissa, kuntosaleilla tai muissa yhteiskäytössä olevissa tiloissa, joissa tarvitaan turvallista säilytystilaa.

Vaatetanko ja koukut tekevät näistä pukukaapeista parhaiten vaatteiden säilytykseen sopivia, mutta koukkuihin on helppo ripustaa myös laukku tai reppu, jolloin niitä ei tarvitse laskea kuraisten kenkien kanssa samaan tilaan. Tuuletusaukot pukukaapin ovessa varmistavat, että suljetusta kaapista ei tule ummehtunut, vaan esimerkiksi sadepäivänä ulkovaatteet ehtivät kuivua työpäivän aikana.

Pukukaappeja on eri leveyksillä, riippuen käyttäjien odotetusta tilantarpeesta. Tilasta riippuen voi myös olla kätevää hankkia pukukaappi penkillä, jolloin kaapin käyttäjä voi istua alas vaatteita vaihtaessaan, tai laskea kantamuksiaan penkille tavaroiden säilöön siirron yhteydessä.