Rengaskontit ja -hyllyt

Rengaskontissa ja rengashyllyssä auton renkaat varastoidaan pystyssä. Yksittäinen rengashylly sopii myös koteihin, esimerkiksi autotalliin tai varastoon auton renkaiden säilytykseen. Valmiiksi kalustetut rengaskontit ovat loistava ratkaisu esim. auto- ja rengasliikkeille, jotka haluavat säilyttää suuren määrän renkaita siististi ja tehokkaasti.

Ota yhteyttä ja rakennetaan juuri sinun tarpeillesi sopiva rengasvarasto! Verkkokaupasta tilatuille tuotteille ilmainen toimitus jopa parissa päivässä.

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Rengaskontti 6m

  69,00 8 409,09  alv 0%
  Vaihtoehdot
 • Rengaskontti 12m

  99,00 12 214,80  alv 0%
  Vaihtoehdot
 • Rengashylly

  19,02 180,92  alv 0%
  Vaihtoehdot

Rengashyllyt ja muut ratkaisut auton renkaiden säilytykseen

Auton renkaiden säilytys on oma pähkinänsä, jonka kanssa painii yhtälailla kotitaloudet kuin myös ammattiliikkeet. Varsinkin rengasliikkeellä tai autohuollolla tarvitaan kestäviä sekä turvallisia ratkaisuja, joiden avulla suuri määrä renkaita säilytetään tehokkaasti.

Renkaat tulisi säilyttää aina ensisijaisesti pystyasennossa, mikä on helpointa oikeanlaisen rengashyllyn avulla. Samalla vältyt valtavilta rengaspinoilta ja siltä, että tiettyyn rengassarjaan päästäksesi joudut siirtelemään muita renkaita pois tieltä. BITO rengashyllyt sopivat hyvin yhteen muiden saman valmistajan varastohyllyjen kanssa, joten voit tilata Varastokalusteelta koko varaston varustelun samalla kerralla.

Varusteltu rengaskontti on kätevä rengasvarasto

Meiltä on saatavilla myös ns. rengaskontti, joka on merikonttiin rakennettu ylimääräinen rengasvarasto. Kontissa on valmiina rengashyllyt ja valaistus, joten sinun tarvitsee vain näyttää meille mihin kontti laitetaan ja lykätä pistoke seinään!

Rengaskontin voi joko ostaa tai vuokrata edullisesti. Tästä loistava täsmäratkaisu, kun tarvitsette lisää tilaa renkaiden säilytykseen.