Nostopöydät

Nostopöydät ovat jokaisen varaston perustyökaluja – kiinteän asennuksen tai pyörillä varustettujen nostopöytien käytännöllisyys tekee niistä monipuolisen ja käytännöllisen varastotyökalun lavojen tai kappaletavaroiden nostoon.

Nostopöytä lisää varastotyön ergonomiaa – nostopöytiä hyödynnetään usein lastauslaitureilla, jakelukeskuksissa ja myymälöissä tavaran siirtelyyn ja käsittelyyn.

Varastokalusteen nostopöytiä on saatavissa useassa eri kapasiteettiluokassa – pyörällinen nostopöytä on saatavilla 300 tai 500 kg kapasiteetilla, ja kiinteän asennuksen yksisaksinen nostopöytä 1000, 2000 tai 4000 kg nostokapasiteetilla.

Näytetään kaikki 2 tulosta

  • Nostopöytä pyörillä

    651,05 751,06  alv 0%
    Vaihtoehdot
  • Sähköhydraulinen nostopöytä

    2 007,28 3 431,02  alv 0%
    Vaihtoehdot

Sähköhydraulinen nostopöytä kiinteään asennukseen

Varastokaluste.com:in nostopöytien malliston suosituimmat kiinteät nostopöydät ovat yksisaksisia, sähköhydraulisia nostopöytiä. Niitä on saatavilla usealla eri nostokapasiteetilla.

Kiinteän asennuksen nostopöytien tyypillisimmät asennuskohteet ovat lastauslaitureita. Niiden avulla saadaan helposti siirrettyä kuormalavat ja kappaletavarat oikealle korkeudelle lastaamista tai varastointia ajatellen.

Oikein asennettu, laadukas nostopöytä parantaa varaston ergonomiaa, tuottavuutta ja lisää selvästi työturvallisuutta. Oikein käytettynä, kiinteästi asennettava nostopöytä on erittäin luotettava, pitkäikäinen, ja turvallinen investointi lähes jokaiseen varastoon.

Sähköhydraulinen nostopöytä pyörillä

Pyörillä varustettu nostopöytä on erittäin monipuolinen työkalu erityisesti kappaletavaran jakeluun. Se vähentää selvästi kappaleiden nostamisesta ja kantamisesta johtuvaa rasitusta, joka heijastuu suoraan työergonomiaan, työtyytyväisyyteen ja sitä kautta poissaoloihin.

Pyörillä varustetulla nostopöydällä kappaleen siirto varastosta esimerkiksi myymälään tai tuotantotilaan on helppoa ja sujuvaa – laatikoita ei tarvitse merkittävästi nostella tasosta toiseen, ja painavien tavaroiden kantamista voidaan vähentää.