Kippikontit

Kippikontti eli kipperi on järeän järkevä apuväline esimerkiksi teollisuus- ja kiinteistöjätteiden käsittelyyn tai logistisiin tehtäviin. Kippikonttia voi käsitellä trukilla tai haarukkavaunulla, jolloin kaikenlainen jätteen ja muun materiaalin käsittely, keräily ja lajittelu sujuu tehokkaasti. Lisävarusteena voit hankkia kipperin alle pyöräsarjan, joka mahdollistaa kippikontin käsittelyn myös ilman työkonetta.

Tarjoamme verkkokaupasta ostetuille tuotteille ilmaisen toimituksen koko Suomeen. Meiltä löydät kaikki ratkaisut, mitä tehokkaaseen ja sujuvaan varastointiin sekä varastonhallintaan tarvitset – tutustu verkkokaupan valikoimaan tai ota yhteyttä ja kysy räätälöidyistä kokonaisuuksista.

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Kippikontti

  646,41 1 686,05  alv 0%
  Vaihtoehdot
 • HD Kippikontti vahvistetulla rungolla

  Lue lisää
 • Kippikontin kansi

  222,21 534,94  alv 0%
  Vaihtoehdot
 • Pyöräsarja

  133,98  alv 0%
  Lisää ostoskoriin

Kippikontti tekee logistiikasta tehokkaampaa

Kippikontti eli kipperi on nimensä mukaisesti tilava, metallinen astia, joka on muotoiltu kätevästi niin, että siirrettävän aineen saa astiasta kätevästi kippaamalla. Metallista kipperiä käytetään paljon esimerkiksi teollisuus- ja kiinteistöjätteiden käsittelyyn, tai erilaisiin logistisiin tehtäviin.

Kippikontin vetävyys voi olla jopa 1600 litraa, tai kantavuus 2000 kiloa, eli tämä varastonhallinnan järeä apuri sopii vaativampaankin käyttöön. Suuren kokonsa ja mittavan vetoisuuden takia kipperiä käsitellään yleensä trukilla tai haarukkavaunulla, jolloin kaikenlainen jätteen ja muun materiaalin käsittely, keräily sekä lajittelu sujuu tehokkaasti. Lisävarusteena voit kuitenkin hankkia kipperin alle pyöräsarjan, joka mahdollistaa kippikontin käsittelyn myös ilman työkonetta. Kippikontissa oleva automaattinen kippausmekanismi lisää tehokkuutta ja parantaa käyttöturvallisuutta.