Varastohyllyt / Pientavarahyllyt (BITO)

Varastokalusteelta löytyy varastohyllyt kaiken kokoisiin tiloihin ja tarpeisiin – autotallin pientavarahyllystä aina suurvaraston varastohyllykköön asti. Esimerkiksi myymämme BITO varastohyllyt on räätälöitävissä niin kokonsa kuin ominaisuuksiensakin puolesta loistavasti kaikkiin eri kohteisiin. Pienemmän tavaran varastointiin soveltuva pientavarahylly on helppo ja nopea koota – kokoamiseen ei tarvitse yhtäkään pulttia!

BITO varastohylly valmistetaan Saksassa ja niillä on 5 vuoden takuu.

Verkkokaupasta ostetuille tuotteille ilmainen toimitus. Me autamme mielellämme myös varastointitilan suunnittelussa ja kalustamisessa – lue lisää kohteen mukaan räätälöidyistä varastohyllyistä.

Näytetään tulokset 1–12 / 14

BITO varastohyllyt niin ammattikäyttöön kuin myös autotalliin

BITO varastohyllyjen kaikki osat valmistetaan sinkitystä metallista Saksassa. Kotelorakenteinen pystypylväs takaa erinomaisen tukevuuden ja hyllyelementtien säädeltävyys mahdollistaa varastohyllyjen rakentamisen kaiken kokoisiin tiloihin. Hyllytasojen korkeutta voi säätää ilman työkaluja 25 mm välein, ja varusteluosilla hyllytason voi kallistaa tai hyllyrunkoon asentaa rengastason.

Monikäyttöiset ja helposti omaan tarpeeseen räätälöitävät metalliset varastohyllyt sopivat siis laatikkohyllyksi, rengashyllyksi autotalliin tai ihan ammattikäyttöön varastohyllyköksi. BITO varastohyllyistä on kaikkeen!

Kohteeseen suunniteltu ja asennettu varastohylly

Kauttamme on saatavilla myös räätälöidyt varastohyllyt, tai kokonaisen varaston suunnittelu ja asennus. Mittojen mukaan ja täsmälleen kohteen käyttötarpeisiin vastaavat varastohyllyt maksimoivat turvallisuuden, varastointikapasiteetin, työskentelyturvallisuuden ja työskentelyergonomian.

Autamme mielellämme varastointitilan suunnittelussa, sopivien tuotteiden valitsemisessa, hyllyratkaisujen asennuksessa ja myös jo olemassa olevan kalustuksen korjaamisessa tai siirtämisessä. Voimme tulla veloituksetta käymään, niin kartoitetaan yhdessä varastoksi aiottu tila ja sinne parhaiten sopiva kokonaisuus.

Lue lisää varaston suunnittelusta ja toteutuksesta.