Läpivirtaushyllyt - BITO

BITO läpivirtaushylly sopii sekä työpisteelle että varastoon, aina käyttötarpeen mukaan rakennettuna. Meiltä löydät yhteensopivia osia varastohyllyihin ja kuormalavahyllyihin, olipa kyseessä sitten kantava trukkihylly, tai kevyempään säilytykseen sopiva pientavarahylly.

Kaikille verkkokaupasta ostetuille tuotteille on saatavilla ilmainen toimitus, tilasitpa kokonaisen läpivirtaushyllystön tai nykyistä hyllykköä täydentäviä lisäosia.

Näytetään kaikki 8 tulosta

 • Projektimyynti

  0,00  alv 0%
  Lue Lisää
 • Läpivirtaushylly kuormalavoille, first in first out

  0,00  alv 0%
  Lue Lisää
 • Läpivirtaushylly kuormalavoille, last in first out

  0,00  alv 0%
  Lisää ostoskoriin
 • Kevyt läpivirtaushylly pientavarahyllyyn

  0,00  alv 0%
  Lue Lisää
 • Rullarata kuormalavahyllyyn 1 osaiselle hyllylle

  1 194,53 1 556,85  alv 0%
  Vaihtoehdot
 • Rullarata kuormalavahyllyyn 2 osaiselle hyllylle 

  1 545,53 2 005,98  alv 0%
  Vaihtoehdot
 • Pientavarahylly rullaradoilla

  732,04 840,40  alv 0%
  Vaihtoehdot
 • Orsihylly rullaradoilla

  1 248,31  alv 0%
  Vaihtoehdot

Läpivirtaushylly lisää tehoa, sekä säästää aikaa, kuluja ja tilaa

Toimivan ja kustannustehokkaan varaston salaisuus piilee kohteen mukaan suunnitellussa varastointijärjestelmässä. Kun varastologistiikka ja varastohyllyt toimivat sulavasti yhteen, on kaikkien työ helpompaa, turvallisempaa ja tehokkaampaa.

Läpivirtaushyllyt on suunniteltu kompaktiin ja tehokkaaseen varastointiin, erityisesti tavaroille tai tuotteille, joilla on rajallinen varastointiaika. Toimivat ja oikein mitoitetut läpivirtaushyllyt parantavat varaston tuottavuutta ja laskevat varastointikuluja, kun varaston pinta-ala saadaan käytettyä erittäin tehokkaasti. Perinteiseen kuormalavahyllyyn verrattuna läpivirtaushyllyssä on kaikki keräilypaikat samalla puolella ja tuotteet liikkuvat hyllyyn lastauksen sekä poiminnan välissä itsenäisesti. Lastauksen ja poiminnan selkeä erottaminen eri puolille läpivirtaushyllyä myös omalta osaltaan vähentää häiriöitä ja kasvattaa kiertonopeutta.

Varastoi FIFO- tai LIFO-periaatteella läpivirtaushyllyn avulla

Varsinkin trukeille suunnitellut läpivirtaushyllyt toimivat hyvin yhteen FIFO-periaatteen kanssa, eli ensimmäisenä varastoidut myös poimitaan ensimmäisenä – varastohylly täytetään toiselta puolelta ja rullarata kuljettaa varastoitavat asiat hyllyn toiselle puolelle, mistä poimija poimii tavaran.

Jos halutaan varastoida LIFO-periaatteella, hoidetaan tavaran syöttö ja poiminta samalta puolelta. Tämänkaltaista läpivirtaushyllyä voidaan kutsua myös push back -hyllyksi.